Like a pro - Esiintymiskoulutusta oman alansa asiantuntijoille 17.9.2019

Esiintymistilanteet kuuluvat opintoihin ja työelämään lähes kaikilla aloilla ja esiintymistaidot ovat nykyisen työelämän yleistaitoja. ASTe-hanke järjestää 17.9.2019 koulutuksen, joka vahvistaa asiantuntijoiden esiintymisvalmiuksia.

• Ajankohta: 17.9.2019 klo 15.45 – 18.15 (kahvi klo 15.30)
  • Paikka: Porin yliopistokeskus, auditorio 125 (Pohjoisranta 11 A)
  • Kohderyhmä: Kaikkien Porin yliopistokeskuksen tutkinto-ohjelmien opiskelijat ja väitöskirjatutkijat, työttömät akateemiset työnhakijat sekä muut kiinnostuneet
    Siirry ilmoittautumislomakkeelle (dl 15.9.19).

Esiintymistilanteet kuuluvat opintoihin ja työelämään lähes kaikilla aloilla ja esiintymistaidot ovat nykyisen työelämän yleistaitoja. Like a pro –esiintymiskoulutuksesta saat vinkkejä ja käytännönläheistä opetusta, joka tukee valmiuksiasi esiintyä, pitää puheenvuoroja ja toimia vaihtelevissa vuorovaikutustilanteissa. Koulutuksen kautta löydät uusia tapoja esiintyä, innostaa ja oivaltaa omaa asiantuntijuuttasi. Tervetuloa osallistumaan!