Porin yliopistokeskuksen opiskelija tai vastavalmistunut, tule esittelemään opinnäytetyötäsi TiedeAreenaan!

Haluatko olla osa Porin yliopistokeskuksen suurta yleisötapahtumaa ja saada näkyvyyttä opinnäytetyöllesi – tule mukaan TiedeAreenan pop up –luennoille 27.9.2019!

Opinnäytetyö on kuukausien, joskus vuosienkin työn tulos. Se on tärkeä osa yliopistokoulutetun asiantuntijaprofiilia – osoitus osaamisesta ja merkki kiinnostuksen kohteista. Lopputyö mahdollistaa usein myös työelämäyhteistyön.

Porin yliopistokeskukselta valmistuu vuosittain lähemmäs 200 maisteria ja diplomi-insinööriä yhteiskunnan, kulttuurin, tekniikan ja kauppatieteiden aloilta. Moni lopputyö kiinnittyy alueeseen ja tuottaa tietoa yksityisen, julkisen, kolmannen sektorin tai muiden toimijoiden käyttöön. Opinnäytetöissä on valtavasti potentiaalia ja niistä ollaan aidosti kiinnostuneita – kukaan ei voita, jos kandi-, gradu- ja diplomityöt jäävät arkistoon. Siksi ensi syksynä opiskelijoilla ja vastavalmistuneilla on uudenlainen mahdollisuus esitellä opinnäytetöitään osana TiedeAreena-tapahtumaa!

TiedeAreena on Porin yliopistokeskuksen yleisötapahtuma, jossa tiedettä ja tutkijoita tehdään tutuiksi. Ensi syksyn TiedeAreenassa ovat vahvasti esillä myös opiskelijat. Osana TiedeaAreenaa järjestetään 27.9.19 POP UP –luentoja, joissa opiskelijat ja vastavalmistuneet esittelevät opinnäytetöitään. Ne ovat Porin yliopistokeskuksen ulkopuolelle jalkautuvia, helposti lähestyttäviä tilaisuuksia siellä, missä ihmiset arkeaan viettävät. Luennon kautta profiloidut alasi osaajana ja kerrytät kokemusta asiantuntijapuheenvuoron pitämisestä.

Yksi pop up –luento sisältää kolmesta neljään opinnäytetyön esittelyä, ja yhden esittelyn kesto on noin 15 minuuttia. Tukena voi olla diaesitys. Luennoilla ei opponoida tai arvostella, vaan lisätään hyvässä hengessä tietoutta siitä, mitä kaikkea Porin yliopistokeskuksen opiskelijat tekevät ja osaavat. Kaikkien Porin yliopistokeskuksella toimivien tutkinto-ohjelmien edustajat ovat tervetulleita mukaan!

Voit olla opiskelija tai vastavalmistunut, mutta työn olisi hyvä olla edennyt analyysivaiheeseen. Pop up –luennot ovat maksuttomia ja mahdollisista korvaavuuksista sovitaan oman ohjaajan kanssa. Kaikille kiinnostuneille järjestetään tarkempaa infoa lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan: lähetä sähköpostiviesti otsikolla ”TiedeAreena 2019” osoitteeseen vilma.wiro@tuni.fi. Laita viestiin 1) Oma nimi 2) Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa 3) Tutkinto-ohjelma, pääaine ja yliopisto 4) Opinnäytetyön aihe ja mahdollinen otsikko.

Tervetuloa!

Pop up –luennot järjestää ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR) –hanke. Siinä parannetaan Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja edistetään työelämäyhteistyötä opintojen aikana.

Lisätiedot:

Vilma Wiro, projektikoordinaattori

Tampereen yliopisto (yhteiskuntatieteet, Pori)

Porin yliopistokeskus