Minustako yrittäjä -info 5.11.2019

Tulossa: Minustako yrittäjä -info Porin yliopistokeskuksella
  • Pvm.: 5.11.2019
  • Klo: 16.30 – 18.00 (kahvit 16.15)
  • Paikka: Porin yliopistokeskus, lk 107
  • Ilmoittaudu: https://urly.fi/1l0h
Minustako yrittäjä -infossa saat tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista. Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville.

Porin yliopistokeskuksella järjestettävä info on suunnattu erityisesti korkeakouluopiskelijoille ja työttömille akateemisille työnhakijoille sekä muille kiinnostuneille korkeasti koulutetuille. Info on maksuton ja sopii kaikkien Porin yliopistokeskuksen tutkinto-ohjelmien edustajille.

Ilmoittaudu pe 1.11. klo 14 mennessä – tervetuloa paikalle!

Tilaisuuden järjestää Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter yhteistyössä Tampereen yliopiston (yhteiskuntatieteet, Pori) ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR) -hankkeen kanssa.

Lisätiedot:
Merja Lehtonen/Prizztech Oy: merja.lehtonen@prizz.fi 044 710 5385