Kakkuja ja Kahvituksia

Catering Studion tapahtumia elo- ja syyskuun ajalta!

Elo- ja syyskuu on ollut hektistä aikaa tiimille, vaikka tapahtumia ei ole ollut montaa. Elokuussa alkoi uusi lukuvuosi ja sen myötä tiimissä tapahtui kokoonpanomuutoksia. Entisillä kolmosilla tuli tunnit täyteen, joten he väistyivät uusien tiimiläisten tieltä. Tiimiin saatiin uusi rekrytointivastaava, keittiöpäällikkö, salipäällikkö, myyntipäällikkö ja baarimestari.

Vuosi alkoi railakkaasti heti 19.8. koulunalkamispäivänä, kun Catering Studiolle saapui 30 henkilöä kokkikurssille. Tilaisuus sujui railakkaissa merkeissä, kun päästimme vieraat kokkailemaan keittiölle ja kattamaan pöytää. Ruoka näytti myös kaikille maistuvan. Elokuun lopulla tiimiläiset toteuttivat menun maistelu -päivän, jossa tiimiläiset ja muutama raatilainen arvioivat vakioituja menuja ja antoivat niistä palautetta näiden menujen kehittelijöille, jotta saadaan aikaiseksi parhaat mahdolliset kokonaisuudet, joita voidaan lähteä myymään eteenpäin.

Syyskuu aloitettiin Atrian tapahtumalla, jossa teemana oli sadonkorjuun juhlaa. Tapahtumaan odotettiin noin 80 vierasta ja he olivat kaikki alan ammattilaisia, jotka Atria oli kutsunut maistelemaan syksyn uutuuksia. Kaiken kaikkiaan päivä oli oikein onnistunut ja makoisa, vaikka pienellä alimiehityksellä ilta mentiinkin.

     

Syksy jatkui viinitaistingillä, johon tiimi valmisteli pienet suupalat, joita maisteltiin viinien kanssa. Tämän jälkeen vuorossa oli koko päivän kestävä Keskon koulutustilaisuus Catering Studiolla, johon pari tiimiläistä valmisteli aamupalasämpylät. He myös auttoivat vieraita keittiöllä löytämään kaikki tarvittavat välineet. Seuraavana listalla oli neljän kakun tilaus. Kaksi voileipäkakkua ja kaksi makeaa kakkua, joihin annettiin toiveeksi Simpson- ja jääkiekkoteema.

Syyskuun loppupuolella odotti hetki, jota oli tiimin kanssa jännitetty jo kuukauden päivät: Keliakialiiton kokkikurssi, johon saapuisi MTV3-kanavan kuvaustiimi. Kuvaustiimi oli tulossa kuvamaan 45 sekunnin pätkää keliakialiitosta, joka näytettiin lauantaina 28.9. ennen lottoarvontaa. Vaikka tiimiläiset ja CS olivat vain taustalla, niin olimme hyvin innoissamme tästä mahdollisuudesta. Ilta kului oikein riemukkaassa ja mukavassa tunnelmassa ja tietenkin kurssilaisten tekeleet olivat todella maittavia ja hyviä.

     

    

Alkusyksy on ollut myös suunnittelun aikaa ja tekeillä on uusia tapahtumia ja jos tätä lukee kukaan herkkusuu, niin kuulin että marraskuun puolella olisi tulossa herkkubuffa, johon taitavat leipurimme vääntävät kaikenlaista hyvää. Joten save the date: 13-14.11!

Lopuksi Catering Studion väki haluaa toivottaa kaikille leppoisaa ja rauhallista syyslomaa!

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *