Kevättä kohden

Helmikuun ensimmäinen tilaisuus oli nuorten kokkien SM-kilpailut. Kilpailun järjestäjä oli Tampereen Paistinkääntäjät. Kilpailussa oli viisi osanottajaa mm. Torniosta, Seinäjoelta ja Tampereelta. CS- tiimin osuus kilpailuissa oli tuomariston houstaaminen ja kilpailijoiden assistenttina toimiminen. Kilpailun voittaja julkistettiin Tammerissa järjestetyssä gaalassa. Voiton vei Niko Tähti Torniosta.

Tämän vuoden toinen Bar Studio järjestettiin 7.2.2019. Teemana oli ystävänpäivä, seuraavan viikon ystävänpäivän kunniaksi. Ilta oli kävijämäärältään menestys. Suurin tekijä tähän olivat monimuodon iltaopiskelijat, jotka saapuivat paikalle sankoin joukoin. Ilta sujui oikein mukavasti, vaikka jossain vaiheessa pääsi jonoakin syntymään. Lisää tällaisiä iltoja!

Harmillisesti Italian kokkikurssi jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Toinen helmikuun tilaisuus siirtyi huhtikuulle sairaustapausten vuoksi. Atria järjesti ikäihmisten koulutustilaisuuden 19.2. CS-tiimi pääsi valmistamaan Atrian reseptiikan mukaisia ruokia heidän omasta tuotannostaan. Päivä oli oikein mukava ja ruokaa olikin pöydät notkuen. Kyllä noilla ruuilla kelpaa vanheta.

Bar Studio keskiviikkona 20.2. teemalla Meksiko. Ilta oli  melkoisen rauhallinen, vaikka tarjoilut olivat viimeisen päälle maukkaita ja teemaan sopivia. Samalla vikkolla kahviteltiin “pyöreänpöydän” ympärillä miettien alamme tulevaisuuden näkymiä. Näitä TAMKin sisäisiä tai henkilökunnan järjestämiä kahvituksia yhteistyökumppaneille on ollut melkein jokaisella viikolla.

CS-tiimissä toimii opiskelijoita, joilla on vankka konditoria -ja leipurin ammattitaito. Heitä olemmekin hyödyntäneet näiden kahvitusten tarjoilujen valmistamisessa. Yksi näistä tuotoksista haluttiinkin Catering Studion nimikkokakuksi ihanan raikkaan makunsa ja TUNI-teemaan sopivan värityksensä ansioista.

 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *