Tervetuloa maaliskuu

Atrian innovaatiopäivä aloittaa maaliskuun.

Helmikuun viimeinen viikko oli Catering Studiolla hiljaista. Opiskelijat ja opettajat viettivät ansaittua vapaaviikkoa. Minulla sen sijaan oli mukavasti puuhasteltavaa. Sain rauhassa siivoilla CS:lla ja keskittyä blogin luomiseen ja kirjoittamiseen. Kylläpä työskentely ilman kollegoita ja opiskelijoita olikin yksinäistä.

Maaliskuun ensimmäinen perjantai käynnistyi mukavissa merkeissä, kun saimme CS.lle vierailevia tähtiä Atrialta. Päivän teemana oli innovointi ja uusien tuotteiden kehittäminen. Päivä alkoi aamukahvilla. Kahvittelujen jälkeen Atrian tiimiläisillä alkoi  teoreettinen ideointi, jonka jälkeen ideat käytiin läpi. Tämän jälkeen innovointi jatkui keittiössä omia tuotoksiaan tehden. Kylläpä siellä tulikin monenmoisia innovoinnin tuloksia.

Oli mielenkiintoista päästä seuraamaan näin läheltä ison yrityksen uusien tuotteiden ideointia. Täytynee sanoa, että vain mielikuvitus on rajana. Uskoakseni kaikki hyvät jutut onkin syntyneet rohkeudesta, mielikuvituksesta ja uskaliasuudesta, mutta kuitenkin rakkaudesta ruokaan.

Päivä menikin oikein rattoisasti tarkkaillen tiimiläisten työskentelyä keittiössä. Raaka-aineina olivat liha- ja broilerimakkara massat, joista oli ideana luoda jotain aivan uutta ja jopa ihmeellistä. Ehkäpä voisi sanoa, että ihmeellisiä tuotoksia siellä syntyikin.

Rocky Road on suurta herkkuani, mutta että makkarassa? Voisiko tämä olla tulevan kesän grillisuosikki? Nyt jäämme jännittyneitä odottamaan jatkuuko tuotekehittely niin pitkälle, että  saamme nähdä  jotain näistä innovaation kukkasista kaupan hyllyllä.

Tiimiläiset vaikuttivat tyytyväisiltä päiväänsä. Heillä näytti olevankin hauskaa keittiössä touhutessa. Myöskin meillä Catering Studio tiimiläisillä oli oikein mukava päivä.

 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *