Tiimin arkea

Tiimissä on potentiaalia ja osaamista.

Tiimissämme toimii tällä hetkellä 9 restonimiopiskelijaa. He ovat ensimmäisen, toisen ja  kolmannen vuoden opiskelijoita.  Opiskelijat saavat tiimissä toimimisesta opintopisteitä projektiopintoihin enimmillään 10 op:n verran. Toiminta on vapaaehtoista ja jokainen voi määrittä panoksensa omien menojensa mukaan. Tästä huolimatta toiminta vaatii sitoutumista. Meillä on useita ulkopuolisten asiakkaiden tilaisuuksia, jotka on hoidettava ammattitaidolla ja vieraanvaraisesti.

Suurimmalla osalla tiimiläisistä on työkokemusta ja osa heistä työskentelee vakituisesti opiskelujensa ohella. Vastuualueet on jaettu kaikille opiskelijoille oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Vastuut on jaettu projektipäällikön, keittiöpäällikön, salivastaavan, markkinointivastaavan, rekryvastaavan ja budjettivastaavan tehtäviin.

Tapaamme tiimin kanssa vähintään kerran viikossa kokouksen merkeissä. Kokouksissa käsittelemme menneitä ja tulevia tapahtumia sekä mietimme uusia ideoita Catering Studion toimintaa ajatellen. Tapaamme joko kasvotusten tai Skypen välityksellä. Skype-palaverit ovat vielä ihan tuore juttu ja ne vaativat vielä hiukan harjoittelua. Haasteena tapaamisille on yhteisen ajan löytyminen. Sosiaalisessa mediassa käymme väliin vilkastakin keskustelua tapahtumista sekä muista sen hetken polttavista puheenaiheista.

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *