Vauhdikas maaliskuun aloitus

Maaliskuu täynnä hienoja tapahtumia.

Maaliskuun ensimmäinen viikko käynnistyi hiihtolomien jälkeen odottavin ja jännittynein tunnelmin. Ensimmäinen tapahtuma  Catering Studiolla oli kolmannen vuoden restonomiopiskelijan illallistapahtuma opinnäytetyöhön liittyen. Tavoitteena opiskelijalla oli toteuttaa asiakkaille täydellinen elämys hyvän ruoan, viinin ja palvelun parissa. Meillä CS-tiimin kanssa oli ilo ja kunnia olla osa tapahtumaa ja auttaa sen toteumisessa.Auttamassa oli myös ensimmäisen- ja toisen vuoden restonomiopiskelijoita.Vieraat viihtyivät ja nauttivat illasta sekä illanisäntä oli tyytyväinen kokonaisuuteen. Myöskin näin henkilökunnan näkökulmasta ilta oli onnistunut ja mieleenpainuva tapahtuma.

Illan Menu

Maitovasikan ulkofileestä veitsellä jauhettua tartaria,

-Kaprismajoneesia, Pikkelöityä punasipulia sekä Sokerisuolattua keltuaista.

-Vaahterasiirapilla glaseerattua ankanrintaa, Vaniljalla maustettua myskikurpitsapyreetä, Pikkelöityä punajuurta, Friteerattua perunaa sekä vadelmalla maustettua punaviinikastiketta.

Crème brûlée mustikka-timjamikompotilla

 

Ennen seuraavaa illallistapahtumaa järjestimme Pirkanmaan keliakiayhdityksen asiakkaille leivontakurssin. Illan aikana CS-tiimistä kaksi opiskelijaa vetivät kurssin ja ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat olivat keittiössä avustamassa kurssilaisia. Kurssin järjestäminen oli haastavaa, sillä emme tienneet kuinka ammattileipureita kurssillemme on osallistumassa. Keliakiaa sairastava ja useimmat heistä ovat kyllä leiponeet ja kokeilleet kaikkea saadakseen itsetehtyjä ja maukkaita gluteenittomia tuotteita. Ilta sujui hienosti ja keittiössä oli mukava positiivinen pöhinä.Lopputulokseen ei voi muuta kuin olla erittäin tyytyväinen. Kaikki tuotteet onnistuivat erittäin hyvin ja kurssilaiset olivat tuotoksiinsa tyytyväisiä. Kurssille oli yhdistyksen mukaan tarvetta ja jatkumoa näille kursseille toivottiin. Tänä keväänä on tulossa vielä kaksi samankaltaista kurssia, jossa valmistamme suolaisia leivonnaisia.Syksyllä sitten jatkamme makeiden leivonnaisten parissa. Hienoa tehdä yhteistyötä!

 

Toinen maaliskuun hieno illallistapahtuma oli karonkka. Saimme kunnian järjestää TAMK:ssa työskentelevän lehtorin väitöstilaisuuden iltajuhlan. Tämä tilaisuus oli jännittävä niin opiskelijoille kuin itse tuoreelle tohtorillekin. Ruoka tarjoiltiin tilaisuudessa buffeepöydästä asiakkaan toiveesta. Ilta sujui karonkan luonteeseen kuuluvin puhein ja etiketein suunnitellusti. Karonkka on juhlana arvokkaimpia perhejuhlia, joita ravintola-alan työssä pääsee hoitamaan ja järjestämään. Opiskelijoiden jännityksen lauettua tilaisuus hoidettiin  erityisellä ammattitaidolla ja kunnialla loppuun saakka. Illan päätteeksi oli jälleen hienoa todeta, että hienosti meni. Kyllä saa olla ylpeä TAMK:n restonomiopiskelijoista.

 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *