Kursseja kansainvälisille ja kansainvälisyydestä kiinnostuneille opiskelijoille

Käsi, joka pitelee pientä maapalloa

Oletko kiinnostunut tapaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan samalla?

EACH ONE TEACH ONE
Haluaisitko tutustua eri maista tulleisiin opiskelijoihin, tavata heidän kanssaan vapaamuotoisesti, oppia heidän kieltään ja kulttuuriaan ja/tai opettaa heille omaasi, ja saada siitä opintopisteitä? Jos kiinnostuit, Each One Teach One on juuri sinua varten.
Lue lisää kurssin kuvauksesta ja käy tutustumassa kurssin käyneiden blogipäiväkirjoihin, ja jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake 30.8.2020 mennessä. Kurssille hyväksytyille ilmoitetaan hyväksymisestä sähköpostitse viimeistään 1.9.2020, ja heille järjestetään yhteinen infotilaisuus 2.9.2020 klo 15:00 verkossa (osoite ilmoitetaan myöhemmin).
Lisätietoa
henri.annala(at)tuni.fi
emmanuel.abruquah(at)tuni.fi
*****
SCHOOL VISITS FOR FOREIGN STUDENTS
Huomio kaikki kansainväliset opiskelijat! Haluatko vierailla paikallisissa kouluissa (livenä tai verkon kautta) ja saada siitä opintopisteen? School Visits -kurssi on tarkoitettu kaikille TAMKin vaihto-opiskelijoille ja ulkomaisille tutkinto-opiskelijoille, ja se koostuu kolmesta vierailusta paikallisiin peruskouluihin tai toisen asteen oppilaitoksiin ja opetukseen osallistumisesta esimerkiksi kertomalla omasta maastaan ja kulttuuristaan, auttamalla kielten tunneilla, näyttämällä miten laitetaan oman maan perinneruokaa jne. Opiskelijat saavat kurssista 1 opintopisteen. Lisätietoa löytyy kurssin kuvauksesta.
Jos haluaisit liittyä tälle ainutlaatuiselle kurssille, täytä ilmoittautumislomake korostaen eri taitojasi 30.8.2020 mennessä, ja odota että koulut ottavat sinuun yhteyttä. Vierailujen aikataulut sovitaan aina erikseen.
Lisätietoa
henri.annala(at)tuni.fi

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *