Sparris-pajat tulevat taas!

TAMKin opiskelijana voit kehittää opiskelutaitojasi osallistumalla Sparris-pajoihin eli opiskelutaitotyöpajoihin. Sparris-pajojen aiheet käsittelevät monipuolisesti erilaisia opiskelun kannalta oleellisia taitoja. Pajoja vetävät TAMKin erityisopettajat ja opintokuraattorit.

Kevään ensimmäinen paja on jo 17.1. ja aiheena on vinkkejä kieltenopiskeluun! Muita teemoja kevään aikana ovat mm. lukeminen ja luetun ymmärtäminen, motivaatio, kirjoittaminen, esiintymisjännitys, ajankäytön hallinta, opinnäytetyöpaja, ja englanniksi on tarjolla time management, tips for reading/writing, thesis writing ja stage fright!

Osa pajoista on Zoomissa, osa Parvessa (B1-24), muutama Mediapoliksellakin – TAMKin toive on pitää lähitapaamiset lähitapaamisina näin korona-aikaankin.

Sparrikseen saa tulla kuka tahansa päivän aiheesta kiinnostunut opiskelija, ei ennakkoilmoittautumisia. Pajat ovat aina iltapäivisin, aloitus klo 15 tai 16. Opintopisteitä osallistumisesta ei saa, mutta toivottavasti hyviä opiskelutaitoja, jotka edistävät opintopisteiden saamista kursseilta!

Täältä löytyy lista kaikista suomenkielisistä Sparriksista, ja linkki englanninkielisten tarjontaan:https://www.tuni.fi/opiskelijanopas/kasikirja/tamk?page=3231

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *