Mikä Seurannassa?

Koronaviruksen kanssa elävä yhteiskunta Tampereen yliopiston asiantuntijoiden seurannassa torstaisin kello 14.

Koronaviruksen seuraukset muuttavat maailmaa ja Suomea. Pandemian kanssa tasapainoilu haastaa hyvinvointivaltion ja maailmanpolitiikan normaalin. Viruksen välttely uudenlaista sosiaalisuutta, mutta myös yksinäisyyttä. Muuttuuko verkostoitunut maailma, ja voiko pandemiasta oppia? Tampereen yliopiston asiantuntijat pohtivat Seurannassa-sarjassa, mitä koronavirus paljastaa maailmastamme ja mihin yhteiskunta on menossa.

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta ja tiedekunnan Alusta-verkkojulkaisu järjestävät Seurannassa-keskustelusarjan, jossa Tampereen yliopiston tutkijat ja muut asiantuntijat pohtivat, miten koronan kanssa eletään, miten se vaikuttaa yhteiskuntaan, millaisia mahdollisuuksia ja ongelmia se luo. Seurannassa-keskustelusarjaa juontaa ja organisoi Alusta-verkkojulkaisun toimittaja Tiina Heikkilä.

Ohjelma striimataan yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorten palveluiden Pajaston mediatyöpajan kanssa torstaisin kello 14. Voit katsoa ohjelman tallenteena Alustan Youtube-tililtä tai kuunnella podcastina Soundcloudista.

Voit osallistua yleisökysymyksillä. Lähetä kysymys etukäteen tiina.heikkila@tuni.fi tai kommentoi ohjelman aikana Facebook-tapahtumassa. Kerro viestissä oma nimesi.

#seurannassa