11.9.2023 johtoryhmä

Ultra Video Group
Ultra Video Groupille Avoimen tieteen edistäjä -palkinto. Videotutkimusryhmä Ultra Video Groupissa toimii parikymmentä videokoodauksen, -käsittelyn ja striimauksen asiantuntijaa. Ryhmää johtaa tenure track -professori Jarno Vanne (eturivissä vas.).

 

Ensimmäinen tunti on omistettu investointiesityksille. Staff scientistien koordinaattori Poika Isokoski teki katsauksen vuosisuunnittelun investointiehdotuksiin viikon aikana tulleisiin lisäselvityksiin ja täydennyksiin. Edelleen on kohtia, joita Isokoski ei ollut ehtinyt selvittää, mutta kokouksessa käytiin läpi investointiehdotuslistaa ja tehtiin priorisointia olemassa olevilla tiedoilla.  Deadline investointiedotuksille on 22.9.2023.

 

Erja Sipilä on koostanut ansiokkaan setin Väitöskirjatutkijoiden viimeistelypaikat​ -kierroksesta. Viimeistelypaikkojen tavoitteena on saattaa väitöskirjatyö esitarkastusvaiheeseen. Haku on tarkoitettu opiskelijoille, joilla ei ole tällä hetkellä rahoitusta tai mahdollisuutta projektirahoitukseen väitöskirjatyön viimeistelemiseksi. Väitöskirjatutkijalle jaettava rahoitus on 3-12 kk. Tuen tavoitteena on maksimoida valmistuvien määrä. Dekaani tekee lopullisen päätöksen kuultuaan tohtoriohjelmia ja johtoryhmää laajennetun johtoryhmän kokouksessa. Tohtoriohjelmilta on tulossa raportti edellisen kierroksen viimeistelyrahoituksen tuloksellisuudesta.

Viimeistelypaikkojen haun alustava aikataulu syksyllä 2023:​​

  • Haku auki 25.9. alkavalla viikolla, haku päättyy 12. tai 16.10.
  • 13. tai 17.10.2023 hakijalistat tohtoriohjelmavastaaville
  • 8.11.2023 mennessä tohtoriohjelmien esitykset
 
Saara Asikainen esittelee  tiedekunnan hallinnollisten johtotehtävien rekrytoinnit -materiaalin, joka on luonnostasolla. Yliopistotason linjauksia kokonaisuuteen vielä odotetaan.
 
Saara Asikainen on koostanut viime viikon Palaute palveluista -kierroksen jälkeen seuraavan version, jota voi vielä kommentoida. Aikaa kommentointiin on keskiviikkon asti.

 

Tiina Toikka ja Saara Asikainen käyvät läpi ITC tiedekunnan hallinnollisten johtotehtävien rekrytointien aikataluja.

  • Dekaanien nimitykset julkaistaan 4.10.2023.
  • ITC-tiedekunnassa tutkinto- ja tohtoriohjelmavastaavien kautta haluttaisiin jatkaa vuoden vaihteen yli (31.1.24 tai 31.7.24 asti), aiheesta tullaan käymään keskusteluja.
  • Sisäiseen hakuun tulevat tehtävät (5-vuotiskausi, samoin kuin dekaani): koulutus- ja tutkimusvaradekaanin paikat, samoin yksiköiden päälliköiden paikat. Haku alkaa 25.9.2023.

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *