29.11. johtoryhmän ykkösaiheena kampuskehitys - Management group meeting

Maria Törhönen väitteli elokuussa yksilöiden videosisältöjen tuotannon, kuten tubettamisen ja striimaamisen, ammatillistumisesta ja sen tavasta yhdistää työ ja vapaa-aika. (UNIT, Jonne Renvall)

Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnan kampuskehitykseen liittyvä keskustelutilaisuus rehtorin kanssa on tiistaina 30.11. klo 14.30-15.30. Tilaisuuden agendalla on keskustelu kampuskehityssuunnitelmien täsmentämisestä ja kuinka tiedekunnat voisivat jatkossa osallistua prosessin toteutukseen.

Rehtorin pyynnöstä vastaavat keskustelutilaisuudet pidetään kaikissa tiedekunnissa 30.11.-1.12. Tilaisuuteen osallistuvat rehtori Mari Walls, kampuskehityksen johtaja Satu Hyökki, tiedekuntaneuvoston varsinaiset ja varajäsenet, tiedekuntaneuvoston esittelijät, tiedekunnan laaja johtoryhmä sekä Staff Scientistit.

Tiedekuntiin tulee omat  kampuskehitysryhmät. Työryhmien perustaminen on  vielä vaiheessa. EDU:n ja SOC:n  ryhmät on jo nimitetty. ITC-tiedekunnan on ryhdyttävä myös toimeen ja valittava työryhmään sopivat henkilöt ja sopia ensimmäisestä palaverista alkuvuodelle.

Intraan on nyt avattu toimitilaohjelmaa ja sen valmistelua koskeva päivittyvä Usein kysytyt kysymykset -sivu. Myös yhteisökysely on nyt avattu. Yhteisölle järjestetään Zoom-tilaisuus 10.12. https://intra.tuni.fi/content/news/32487

________

Kuva, UNIT-lehti: Maria Törhönen väitteli elokuussa yksilöiden videosisältöjen tuotannon, kuten tubettamisen ja striimaamisen, ammatillistumisesta ja sen tavasta yhdistää työ ja vapaa-aika. UNIT-lehden juttu luettavissa osoitteessa https://www.tuni.fi/unit-magazine/artikkelit/kiitti-kun-katsoit-kay-follaamassa-someyrittajyys-rikkoo-tyon-ja-huvin-rajat

Maija Tervolan MustRead Akatemian juttu luettavissa
https://www.mustread.fi/artikkelit/korkeakoulutettujen-maahanmuuttajien-pitaa-osata-suomea-kielenoppimista-tulee-myos-tukea-kaytannon-tyossa/

Maija Tervola Juniversity-videolla https://www.youtube.com/watch?v=ipOWpnylom0

Toni Björninen Aamulehdessä https://www.aamulehti.fi/tiedejateknologia/art-2000008424846.html

 

*****

 

A discussion event with the Rector on the campus development of the Faculty of Information Technology and Communications will be held on Tuesday, November 30th. 14: 30-15: 30 The agenda for the event will include a discussion on specifying campus development plans and how faculties could participate in the implementation of the process in the future.

At the request of the Rector, corresponding discussion events will be held in all faculties from November 30 to December 1. Rector Mari Walls, Director of Campus Development Satu Hyökki, members and deputies of the Faculty Council, presenters of the Faculty Council, the faculty’s extensive management group and Staff Scientists will participate in the event.

The faculties will have their own campus development groups. The establishment of working groups is still in its infancy. The EDU and SOC groups have already been appointed. A message has been received by the ITC faculty that our faculty must also take action and select the right people for the working group and agree on the first meeting for the beginning of the year.

An updated Frequently Asked Questions (FAQ) page about the facilities Action Plan and its preparation has been opened on the Intranet. A community survey is now also open. The staff Zoom event will be organised on 10 December. https://intra.tuni.fi/en/content/news/32487

____

In August, Maria Törhönen defended her doctoral dissertation on the professionalisation of individual video content production, such as YouTubing and streaming, and the way it combines work and leisure. Photo: Jonne Renvall.
https://www.tuni.fi/unit-magazine/en/articles/thanks-watching-please-share-and-subscribe-social-media-entrepreneurship-breaks-boundaries

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *