TTY Porin laitoksella suunnitellaan päätöksenteon tueksi internetpohjaisia liikkeenjohdon sovelluksia

Hannu VanharantaPorin laitoksella kehitetään järjestelmiä päätöksenteon tueksi. Professori Hannu Vanharanta on johtanut tutkijaryhmien työtä, joiden tuloksista monet yritykset ja muut organisaatiot ovat saaneet hyötyä päätöstensä tueksi. Vanharannan mukaan tällä hetkellä keskiössä ovat seuraavat sovellukset:

  • Serpentine > Turvallisuuskulttuuri
  • Helix > Henkilön sitoutuminen omassa organisaatiossaan
  • Helix Academic > Opiskelijoiden sitoutuminen opiskeluun
  • Accord > Yritysdemokratiakulttuuri
  • Pearl > Asiakaskokemus

Kaikki sovellukset näkyvät sivuilla: www.evolutellc.com ja niitä voi vapaasti käydä testaamassa Tools- sivulla, jossa esitellään lisäksi useita eri kompetenssisovelluksia. Useat sovellukset ovat käytettävissä ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöön. Professori Vanharanta kehottaakin tutustumaan sivustoon. Professori Vanharannan mukaan tutkimusryhmä kehittää tällä hetkellä strategisen suunnittelun arviointityökalua sekä Lean:n arviointiin tarkoitettua erikoissovellusta.

Professori Vanharanta edustaa TTY Porin laitoksen Tuotantotalouden tutkimus- ja opintoyksikköä. Vanharanta kehottaa asiasta kiinnostuneita ottamaan rohkeasti yhteyttä vaikkapa sovellusten esittelyä varten: ”Olemme kiinnostuneita yritysyhteistyöstä kaikilla sovelluskohteilla ja olemme valmiita myös kehittämään yritykseen spesifisiä sovelluksia diplomitöinä.”

Vanharanta, Hannu
Professori
Puhelin: 040 826 2759
Huone Pori 313 / hannu.vanharanta@tut.fi