Filkkareiden Kino-TAMK 2024 esittelee uudet tekijät

Kuva elokuvasta Intohimo

Tampereen elokuvajuhlien Kino-TAMK-näytös esittelee media-alan opiskelijoiden teoksia viime vuodelta. Näytöksiä on ensimmäistä kertaa kaksin kappalein: perjantaina 8.3. klo 18:45 Cine Atlaksessa sekä lauantaina 18:45 Niagarassa.

Kino-TAMK esittelee tulevaisuuden elokuvantekijöitä. Mukana on lopputyöelokuvia, uutta lastenelokuvaa, TV-kurssin henkilökuva ja opiskelijatiimien itsenäisiä kesäprojekteja. Vakavaa ja hauskaa toivottavasti sopivassa suhteessa.

Näytöksessä esitettävät elokuvat ja ohjaajat ovat:
Intohimo (Julia Valkonen)
Häät Ranskassa (Tuomas Bohm)
Epävireessä (Riku Saarinen)
Sijainen (Simo Ritari)
Kanamies – Kohta pamahtaa! (Miia Tikkanen)
Saarna (Akseli Koskinen)
Kesken (Saskia Vanhalakka)
Hermann Sebastian Schultz (työryhmä)

Tampereen elokuvajuhlat tarjoaa kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun ohella huikean määrän keskustelutilaisuuksia, ohjeistapahtumia ja teemanäytöksiä esimerkiksi metsien kohtalosta, demokratiasta, animaatiodokumenteista ja manserockista.

Torstaina 7.3. klo 16 alkaen TAMKin vetämä AV-UP-hanke pohtii Finlaysonin Vooninkisalissa, minkälaista osaamista AV-ala tarvitsee 2030-luvulla. Tilaisuus järjestetään yhdessä Tredun ja Film Tampereen kanssa. Samana iltana Yo-talolla soi Arppa-duo media-alan opiskelijoiden järjestämissä filkkaribileissä, joissa teemana on 60-luku.

Koko ohjelmisto näkyy tuolta: https://tamperefilmfestival.fi/festivaali-2024/
Tampere Film Festival traileri: https://www.youtube.com/watch?v=n-jYqdySt7w