30.5.2022 johtoryhmä - Management group meeting

Jussi Rantala ja ja Atanas Gotchev CIVIT-tutkimuskeskuksessa
Jussi Rantala ja Atanas Gotchev iloitsevat uudesta studiosta ja uskovat sen tuovan etua monenlaiseen käyttötarpeeseen. Kuva: Jonne Renvall / Tampereen yliopisto

Kati Iltasella on asiaa valintakiintiöistä ja mahdollisista lisäpaikoista: lisärahoituksen määrästä ei ole vielä tarkempaa tietoa.  Tekniikan alan valintakiintiöistä keskustellaan TEKOn kokouksessa 1.6.2022.
Iltanen on kertoi, että on tullut tietoa, että akateemisia moduleita ei järjestettäisi yliopistossamme toistaiseksi. Asia herätti johtoryhmässä ihmetystä, Iltanen lupasi pyytää asiasta lisää informaatiota Jatkuvan oppimisen organisaatiosta.

Tiina Toikka on kerännyt Tenure track -tapahtumasta (12.5.22) palautetta. Tällaisia pieniä tilaisuuksia toivottiin lisää.

Kirsi Aalto muistuttaa, että dosenttihakemukset käsitellään ensi maanantain johtoryhmässä. Hakemuksia on neljä.

Muistutus: Kahtena kesäkuun tiistaina 7.6. ja 14.6. järjestetään turvallisuustilaisuudet, joiden kantavina teemoina ovat informaatiovaikuttaminen ja kyberturvallisuus.
https://intra.tuni.fi/content/news/36864

 

****

Kati Iltanen spoke about the selection quotas and possible additional places: there is no more detailed information about the amount of additional funding. Selection quotas in the field of technology will be discussed at TEKO’s meeting on June 1, 2022.
Iltanen told us that there has been information (unofficial) that academic modules would not be held at our university for the time being. The matter aroused surprise in the management team, Iltanen promised to ask for more information about the organization from the Continuous Learning Organization.

Tiina Toikka has collected feedback on the Tenure track event (12.5.22). More such small opportunities were hoped for.

Kirsi Aalto reminds us that the docent applications will be processed by the management team next Monday. There are four applications.

Reminder: On 7 June and 14 June, two safety info sessions will be arranged on the themes of offensive information operations and cyber security.  https://intra.tuni.fi/en/content/news/36864

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *