Johtoryhmän kokous 23.11.2020

Johtoryhmän vieraana on Elina Suojanen-Laine (päällikkö, varainhankinta ja sidosryhmäyhteistyö). Hänen tehtäväkenttäänsä kuuluu varainhankinnan, sidosryhmätyön sekä alumnitoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Johtoryhmään hän tuli kertomaan yliopiston varainkeräyskampanjasta Kannata meitä.  https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/lahjoita

Sen jälkeen siirrymme Kati Iltasen johdolla koulutusasioihin.  Meiltä on pyydetty ehdotuksia tutkinto-ohjelmanostoiksi kevään 2021 yhteishakujen markkinointitoimia varten. Iltasella on lista ehdotuksista. Koko yliopistosta nostetaan noin 20 tutkinto-ohjelmaa tai oppialaa.
Kati Iltanen, Susanna Ketola ja Tuija Puntanen toimittavat nostot eteenpäin Forms-lomakkeella 30.11.2020 mennessä.

Tutkimuksen konttori (Hamari & Belliard) nostavat viime viikolla  kesken jääneet asiat uudelleen käsittelyyn eli:
– miten tukea ERC-hakemusten tekijöitä, heille pitäisi järjestää aikaa hakemusten tekemistä varten, kuinka voidaan käytännössä toteuttaa.
– Anu Juslilta on tullut kysely, kuinka tiedekunnissa mahdollistetaan tutkimusperiodit
– henkilöehdotukset platformien eli tutkimusalustojen arviointiryhmään.

Seuraavaksi listallamme on Juniversity-ohjausryhmä. Tiedekunnilta on pyydetty esityksiä Juniversity-ohjausryhmän jäseneksi ja varajäseneksi toimikaudelle 01/2021-12/2022. Ohjausryhmä tulee kokoontumaan noin 4 kertaa vuodessa, ryhmän puheenjohtajaksi on lupautunut dekaani Päivi Pahta.  

Viimeisenä asiana maanantaina on tuleviin tulosneuvotteluihin 8.12. valmistautuminen. Neuvotteluissa dekaani mm. esittelee tiedekunnan keskeisimpiä toimienpiteitä ja niiden vaatimia resursseja.

 

The guest of the Management Group is Elina Suojanen-Laine, Head of Fundraising, Alumni and Stakeholder Cooperation.  She came to talk about the university’s fundraising campaign, Support Us. https://www.tuni.fi/en/about-us/support-us

 

 

 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *