Kirjoittajat

Markku Lahtinen

Toimin Tampereen ammattikorkeakoulun rehtorina ja ammattikorkeakouluosakeyhtiön toimitusjohtajana. Koulutukseltani olen konetekniikan lisensiaatti, ja olen ollut aiemmin töissä isossa tamperelaisessa konepajassa kehittämässä tuotantoautomaatiota.

 

Merja Jortikka

Työskentelen TAMKissa henkilöstöjohtajana ja vastaan henkilöstöhallinnosta ja -johtamisesta sekä viestinnästä.
Vastuualueelleni kuuluvat viestinnän lisäksi henkilöstösuunnittelu, rekrytointi, työsuhdeasiat, palkkaus ja palkitseminen sekä henkilöstön kehittäminen. Tehtäväkentälleni kuuluvat myös työterveys, turvallisuus sekä työsuojelun ja yhteistoiminnan kokonaisuudet. TAMKin johtoryhmän jäsenenä toimin strategisen suunnittelun, toiminnan ja kehittämisen alueilla. Yhteistyö Tampereen yliopiston kanssa on aktiivisesti työkentälläni.

Olen koulutukseltani kauppatieteiden lisensiaatti. Aikaisempi työkokemukseni on yliopistolta sekä eri yrityksistä henkilöstöjohtamisen tehtävistä.

 

 

Mikko Naukkarinen

Varatoimitusjohtajana teen yleishallinnon tehtäviä ja vastaan TAMKin hankintapalveluista, laadunhallinnasta ja toiminnanohjauksesta, talous- ja projektipalveluista, tietohallinnosta sekä tila- ja kiinteistöpalveluista.

Koulutustaustaltani olen talonrakentaja (tekn. lis.), mutta erikoistunut aiemmassa työssäni myös tiedonhallintaan ja toiminnanohjaukseen.

 

Kirsi Viskari

Toimin TAMKissa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta sekä myytävästä koulutuksesta ja palveluista vastaavana vararehtorina. Olen tekniikan ja talouden rajapinnassa pitkään toiminut moniottelija, koulutukseltani tuotantotalouden DI ja kysyntätiedon aihepiiristä väitellyt tekniikan tohtori. Vastuualueeni on mielenkiintoinen yhdistelmä toimintaa, jossa ulkoinen rahoitus on yhteisenä nimittäjänä, mutta joka linkittyy TAMKin muihin toimintoihin kiinteästi.

Ari-Pekka Anttila

Liiketoiminta-osaamisyksikön johtaja

Hannu Kivilinna

 Teollisuusteknologia-osaamisyksikön johtaja

 

Timo Parkkinen

(Edellisen Rakentaminen ja ympäristöteknologia -koulutusyksikön johtaja 31.12.2019 asti)

Kai Salonen

Media, musiikki ja taide -osaamisyksikön johtaja

Lea Yli-Koivisto

Hyvinvointi- ja terveysteknologia -osaamisyksikön johtaja

 

Johtoryhmäblogin toimituskunta: Päätoimittaja Kukka-Maaria Korko, Arja Hautala ja Leena Stenman