TAMK Mediapolis lyhytelokuvajuhlilla

Kuva elokuvasta If Monopoly Was an Anime
Kuva elokuvasta If Monopoly Was an Anime

Tampereen elokuvajuhlien Kino-TAMK-näytöksessä torstaina 5.3. klo 20 esitetään TAMKin mediaopiskelijoiden parhaita tuotoksia. Puolitoista tuntia kestävä näytös sisältää lyhytelokuvien lisäksi mainoksia ja tilaustöitä. Esityspaikka on Pakkahuone, Tullikamarin aukio 2. Iltaa jatketaan samassa paikassa klo 22 alkaen Filkkaribileillä, jossa on luvassa mm. stand-uppia, leffavisaa sekä VJ-kuvaa ja DJ-musiikkia.

Tampereen elokuvajuhlat on yksi Euroopan tärkeimmistä elokuvafestivaaleista. TAMK on vuosien ajan tehnyt filkkareiden kanssa läheistä yhteistyötä. Yksi yhteistyön tuloksia on kolmatta kertaa järjestettävä Tampere Bootcamp, jossa TAMKin, muncheniläisen HFF:n ja virolaisen BFM:n opiskelijat tutustuvat toisiinsa ja toistensa elokuviin. Kiinalaiset osallistujat joutuivat tänä vuonna perumaan osallistumisensa tunnetuista syistä…

Media-alan nykyisiä tai sitä edeltäneen TTVO:n entisiä opiskelijoita on mukana myös kotimaisessa kilpailussa, Script Tampere -tapahtumassa sekä erikoisesityksissä kuten Rake Special, Ilmasto, Kino Euphoria ja OFF Tampere.

Kino-TAMKin tarkempi sisältö löytyy tuolta:
https://tamperefilmfestival.fi/film/kino-tamk-3/

Hyvää filkkariviikkoa!