Blogista

Tervetuloa Tampereen ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajankorkeakoulun blogiin!

TAMKin Ammatillinen opettajakorkeakoulu on valtakunnallisesti toimiva ammatillista koulutusta kehittävä yksikkö, jonka osaamisalueisiin kuuluu ammatillinen opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutus sekä hanke- ja tutkimusosaaminen. Meitä erityisesti kiinnostavia teemoja ovat oppimisympäristöjen ja opetussuunnitelmien kehittäminen, inklusiivinen ammatillinen koulutus, mentorointi ja ohjaus sekä digitalisoituva toimintaympäristö opetuksessa ja ohjauksessa.

Kirjoittajaksi?

Keräämme jatkuvasti uusia innokkaita kirjoittajia joukkoomme. Olit sitten kiinnostunut bloggaamaan aktiivisesti tai kertaluontoisesti, ota rohkeasti yhteyttä!

Kirjoittajaksi ryhtyminen ei sido sinua mihinkään aikatauluihin, ellet sitä itse erityisesti halua. Juttu silloin tällöin riittää. Aihealue on vapaa, mutta halutessasi voit pyytää aihe-ehdotuksia myös meiltä. Kirjoitukset eivät edusta, eikä niiden pidäkään edustaa, TAOKin ”virallista kantaa”, vaan monenlaiset sisällöt ja mielipiteet ovat toivottavia.

Blogiin voivat kirjoittaa TAOKin henkilöstö sekä opiskelijat. Myös sidosryhmien edustajien kirjoituksia voidaan julkaista, jos ne liittyvät olennaisesti TAOKin toimintaan tai toivottuihin teemoihin.

Blogia päivittää Heli Antila. Voit lähettää tekstisi suoraan hänelle sähköpostitse heli.antila@tuni.fi.

  • Blogikirjoituksen aihe on vapaa. Toivottuja aiheita ovat muun muassa koulumaailman kuulumiset, opiskelijoiden kokemukset ja opiskelijaprojektit.
  • Tyyliltään kirjoitus saa olla vapaata asiatekstiä. Tieteelliset artikkelit kannattaa lähettää esimerkiksi TAMKjournaliin.
  • Otathan kirjoituksessasi ja kuvissasi huomioon tekijänoikeudet sekä saavutettavuuden.
  • Voit kirjoittaa blogiin kertaluontoisesti tai useammin.
  • Toivomme, että blogikirjoitus olisi korkeintaan noin 3 000 merkkiä pitkä. Minimimittaa tekstille ei ole, myös pelkät kuvat ja kuvatekstit riittävät.
  • Kuvat ovat aina mukava lisä tekstille. Jos sinulla ei ole kirjoitukseen liittyvää kuvaa, niin etsimme sopivan kuvan kuvapankista.
  • Voit ottaa mallia kirjoituksiin TAOKin vanhasta blogista.

Otamme myös mielellämme vastaan ideoita ja aiheita blogiin.

Tampereen ammattikorkeakoulu / Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere
TAOKin www-sivut
TAOK Facebookissa
TAOK Twitterissä