Tietoa hankkeesta

Tervetuloa DigiLust-hankkeen blogisivustolle!

DigiLust on Svenska Kulturfondenin rahoittama hanke, jonka ensisijainen tavoite on vaikuttaa sekä suomenkielisten lukiolaisten että korkeakouluopiskelijoiden asenteisiin ruotsin kielen opiskeluun ja yrittää parantaa heidän intoaan opiskella ruotsia. Tähän tavoitteeseen pyritään tarjoamalla lukioiden ja korkeakoulujen ruotsin opettajille digipedagogista koulutusta, jossa he voivat kehittää omaa digipedagogista osaamistaan ja tehdä innostavaa yhteistä kehittämistyötä yli koulurajojen.

Hanke on kaksivuotinen ja pitää sisällään kaksi yhden lukuvuoden kestävää toteutusta. Ensimmäinen toteutus käynnistyi syyskuussa 2019 ja mukana oli opettajia Tampereelta ja Jyväskylästä.

Lukuvuonna 2020-2021 järjestämme kaksi erillistä toteutusta (syksyllä 2020 ja keväällä 2021), ja mukaan voivat hakea lukio-ja korkeakouluopettajat ympäri Suomen.

Tämän blogisivuston avulla osallistujat jakavat omaa osaamistaan ja kertovat hankkeesta ja sen tuotoksista muille. Olet tervetullut kommentoimaan blogikirjoituksia ja jakaamaan myös omaa osaamistasi niin hankkeeseen osallistujille kuin muille lukijoille.