Talvitekemistä Tampereella

Talvi on saapunut Tampereelle toivottavasti jo pysyvästi, ja kaupunki tarjoaa paljon erilaista tekemistä koko perheelle. Tässä postauksessa olen koonnut vinkkejä, miten viettää mukava talvipäivä!

  1. Pyynikin näköalatorni ja lämmin glögi munkin kera.

Aivan keskustan kupeessa sijaitsee Pyynikki. Siellä on mahdollista vierailla näköalatornissa, josta on hulppeat maisemat Tampereelle. Käy samalla alakerran munkkikahvilassa nappaamassa suosittu Pyynikin munkki, ja kuuma glögi, ja jatka matkaasi Pyynikin luontoreittejä pitkin vaikka Pispalaan saakka. https://www.munkkikahvila.net/

  1. Kaupin avanto + sauna.

Kaupin urheilupuiston perällä on todella suosittu avantopaikka. Käy ensin saunassa lämmittelemässä, ja pulahda sitten kylmään Näsijärveen! Linkki aukioloaikoihin ja hintoihin: https://talviuimarit.fi/kaupinojan-sauna/.

  1. Tallipiha

Tallipiha sijaitsee keskustassa, Finlaysonin alueen kupeessa. Se on todella tunnelmallinen paikka, ja voit tehdä ostoksia esimerkiksi suklaapuodissa, jossa on todella herkullisia konvehteja, sekä muita suklaatuotteita myynnissä. Mikäli kahvinhimo iskee, on alueella myös kahvila, jossa on tarjolla myös leivonnaisia. Vinkkinä erityisesti tallipihan kahvilan tekemät kaksikerroksiset laskiaispullat, joita on alkuvuodesta aina tarjolla! Tallipihalla järjestetään myös tapahtumia, ja esimerkiksi ponilla ratsastaminen voi olla silloin mahdollista. https://tallipiha.fi

  1. Joulutori

Tampereen ydinkeskustassa keskustorilla järjestetään vuosittain joulutori. Siellä on mahdollista tehdä joululahjaostoksia tai vaikka nauttia kuumasta glögistä. Tämä on ehdottomasti kokemuksen arvoinen paikka, suosittelen! Myös joulupukki vierailee joulutorilla 2.12! Tarkempi ohjelma täältä: https://tampereenjoulutori.fi/ohjelma/.

Mukavia talvipäiviä!

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *