Tiedossa opintojen kesä?

Mikäli kesälle ei ole vielä suunnitelmia ja opintopisteiden kartuttaminen kiinnostaa, on vielä mahdollista ilmoittautua kesäopintojen pariin. Kesän valikoimasta löytyy kursseja jokaiseen makuun, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on erittäin paljon.

Kesätyöpaikat ovat tällä hetkellä tiukassa ja moni saattaakin hyödyntää kesän opintopisteiden kartuttamiseen. Mikäli kesäksi ei vielä tekemistä syystä tai toisesta löydy niin on vielä mahdollista ilmoittautua kesän kursseille. Muun muassa Campus Onlinesta löytyy paljon liiketalouden tutkintoon liittyviä kursseja, joista voi olla omaan tutkintoon paljonkin hyötyä.

Campus Onlinen kesän kursseihin ilmoittautuminen loppuu suurimmassa osassa kursseja 15.5.2022, mutta osa kursseista pitää ilmoittautumista auki kesäkuun puoleen väliin saakka. Campus Onlinesta löytyy kursseja niin englanniksi kuin suomeksikin ja kurssien opintopistemäärät vaihtelevat 1-5 opintopisteen välillä. Suurin osa kursseista suoritetaan omaan tahtiin verkossa, joten voit itse aikatauluttaa opintosi kesän ajan.

Opintojaksojen aiheet ja teemat vaihtelevat paljon. Kävin katsomassa tarjontaa Campus Onlinen sivuilta ja tällä hetkellä voi kesäksi ilmoittautua muun muassa excel -kurssille, oppia lean johtamisesta, markkinoinnin ja viestinnän kursseja löytyy sekä erilaisia projektikursseja.

Kannattaa katsoa myös ristiinopiskelupalvelun kautta Tampereen yliopiston kesäopintotarjonta. Yliopistonkin puolella ilmoittautuminen onnistuu vielä suurimpaan osaan kursseista. Suurin osa kursseista suoritetaan itsenäisesti etänä, joten yliopiston tunnelmaa ei vielä näiden avulla pääse maistelemaan, valitettavasti.

Mikäli opiskelu kesällä kiinnostaa niin kannattaa äkkiä käydä katsomassa Campus Onlinen tarjonta ja ilmoittautua pikimmiten! Mukavia opiskeluhetkiä niille, jotka jaksavat ahertaa myös kesällä!

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *