Opiskelijakokemuksia Kaikki vaikuttaa! -työpajasta

Ideakuva, jossa erilaisia sisustuskuvia.

Tässä blogitekstissä voit lukea työpajan opiskelijakokemuksesta ja erään eniten ääniä saaneen työpajatuotoksen tekemisestä.

Työpaja oli oikein hauska ja inspiroiva kokemus.  

Ryhmästämme kellään ei ollut mitään erityistä osaamista sisutussuunnittelun saralla. Onneksi ryhmämme dynamiikka toimi oikein hyvin, ja työpajan aikana kaikki heittelivät runsaasti hyviä ideoita — jopa niin paljon, että aika loppui kesken. 

Tekstilaatikko, jossa lueteltuna erilaisia ideoita lukion aulatilan kehittämiseksi. Muun muassa maalausta, liukumäkeä, viherkasveja, lämpimiä värejä, hiljaisuutta, vilttikori ja lokerikkoja.
Opiskelijoiden suunnitelmaideoita aulatilaan. Jade Saukkonen, Miska Sannisto, Topi Pykälämäki, henkilö 1 ja henkilö 2.

Ehkä tulevaisuudessa työpajalle voisi varata jopa kokonaisen päivän? 

Tiukasta aikataulusta huolimatta saimme kuitenkin muodostettua työstämme eheän kokonaisuuden, ja pajan jälkeen kaikille jäi itsevarma olo, sekä iloinen mieli. 

Yliopiston tilat ovat tuntuneet monen oppilaan mielestä kovin laitosmaiselta — paitsi tietysti Oasis, joka sekin on tällä hetkellä koronan takia suljettu. Ryhmämmekin kanssa totesimme, että oli oikein mukavaa päästä suunnittelemaan uusia, lämpimämpiä ja kodikkaampia tiloja rakkaalle opinahjollemme. 

Ideakuva, jossa teksti Tunnelma:kodikas, kuva ilmoitustaulusta, säkkituolista ja värikartta, jossa maanläheisiä sävyjä. Lisäksi kuvia, joissa musta seinä ja vilttikoreja.
Opiskelijoiden suunnitelman ideakuvia aulatilasta. Jade Saukkonen, Miska Sannisto, Topi Pykälämäki, henkilö 1 ja henkilö 2.

Parasta kuitenkin koko hankkeessa oli se, että pääsi oikeasti itse opiskelijana vaikuttamaan omaan oppimisympäristöön — ja tietysti tekemään siitä mahdollisimman viihtyisän.  

Teksti: Jade Saukkonen, opiskelija 

Suunnitelma: Jade Saukkonen, Miska Sannisto, Topi Pykälämäki, henkilö 1 ja henkilö 2.

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi