Matematiikan oppimisen tukeminen

Näyttö, mistä avuatuu matematiikkavideo.

OPPIJA ikä kaikki -hankkeessa on tehty kolme videoluentoa, joiden kaikkien aiheet painottuvat matematiikan oppimisen tukemiseen.

Pääset katsomaan noin puolituntiset Sissi Huhtalan, TAMK, tekemät videoluennot täyttämällä alta löytyvät ilmoittautumislomakkeet. Näin me saamme tarvittavat tilastotiedot rahoittajalle ja sinä saat paluupostissa linkin videoon.

Lääkelaskujen oppimisen tukeminen

Ensimmäisen luennon aihe on Lääkelaskujen oppimisen tukeminen. Luennolla esitellään keinoja ja harjoituksia, joiden avulla lääkelaskujen oppimista voi tukea. Keinot ja harjoitukset liittyvät mm. matematiikan kielentämiseen ja toiminnalliseen opetukseen. Ilmoittaudu tästä ja saat tallenteen 1/3.

Lukivaikeus ja matematiikka

Toisella luennolla Lukivaikeus ja matematiikka kuvataan esimerkkien kautta sitä, miten eri tavoilla lukivaikeus voi ilmetä matematiikan oppimisessa ja osaamisessa. Luennolla kerrotaan neljän eri opiskelijan matematiikkatarinaa. Ilmoittaudu tästä ja saat tallenteen 2/3.

Minäuskomukset ja tunteet oppimisessa

Kolmannen luennon aihe on Minäuskomukset ja tunteet oppimisessa. Luennolla kuvataan minäuskomuksia (oppijaminäkäsitys ja minäpystyvyys), sekä niiden muodostumista ja merkitystä oppimisessa. Lisäksi luennolla esitellään keinoja myönteisten minäuskomusten muodostumisen tukemiseen sekä aiempien negatiivisten oppimiskokemusten aiheuttamien tunteiden purkamiseen. Ilmoittaudu tästä ja saat tallenteen 3/3.

Sissi Huhtala, TAMK

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *