Tampere - vinkit opiskelijalle!

Tampere on varmistanut paikkansa yhtenä suosituimmista opiskelijakaupungeista Suomessa. Tänne muutetaan ympäri Suomea viettämään ikimuistoisia opiskeluvuosia ja ei ihme, sillä Tampereesta on moneen! Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Poliisiammattikorkeakoulu vetävät vuosittain satoja opiskelijoita puoleensa.

Tähän postaukseen ajattelin kertoa vinkkejä uudelle opiskelijalla, jotta saat kaiken irti Tampereesta.

  1. Hyödynnä opiskelija-alennukset! Tampereella lukuisista ravintoloista ja aktiviteeteistä saa opiskelija-alennuksen. Omia lemppareita ovat ehdottomasti ravintoloista Aloha Ramen(-10% alennus kaikesta lounaan ulkopuolella), Siipiweikot (-10% ruuista ja -1€ juomista), sekä Finnkino (20-30% alennus ajankohdasta riippuen). Lisää opiskelija-alennuksista löydät Opiskelijan Tampere-sivulta https://www.opiskelijantampere.fi/fi/3/alennukset/.
  1. Liikuntamahdollisuudet! Ihan muutamien kilometrien päässä keskustasta löytyy loistavia liikuntapaikkoja. Koulut tarjoavat mahdollisuuden kampuksilla oleviin kuntosaleihin ja esimerkiksi. sulkapalloon ja muihin sisälajeihin erittäin halvalla, ja jos se ei miellytä, niin esimerkiksi kuntosaliketju Elixia tarjoaa -20% jäsenyydestä opiskelijakorttia näyttämällä. Ulkolajeja pääsee harrastamaan Tampereen ammattikorkeakoulun takana olevassa Kaupin urheilupuistossa. Siellä pääsee hiihtämään ja vaikka avantouimaan saunan kera. Sorsapuistosta keskustakampuksen vierestä löytyy taas iso jääkenttä, jossa pääsee luistelemaan.
  1. Opiskelijatapahtumat! Ladatessasi Kide Appin puhelimeen, saat tiedon koko Suomen opiskelijatapahtumista. Valitessasi Tampereen sijainniksi, voit selata mitä kaikkea täällä järjestetään. Sitsejä, approja, vuosijuhlia, urheilutapahtumia ja jopa ruskaretkiä löytyy. Olethan nopea lippujen ostossa, ne menevät todella nopeasti!

Mukavia opiskeluvuosia!

 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *