Yhteistyötä lukuvuonna 2022-2023!

Kuva, jossa opiskelijoita hyppää ilmaan kadulla.

Lukiomme yhteisöllisyystyöryhmä Lykky ja Koko lukio kehittää 2-hanke toimivat hienosti yhteistyössä lukuvuonna 2022-2023. Lukion yhteisöllisyyspäivänä helmikuussa järjestettiin tiedepäivä yhteistyönä, ja samoin hanke tuki myös keväällä Iidesralli-yhteisöllisyyspäivässä Lykky-tiimiä. Yhteistyö toimi hienosti, ja tukea löytyi tiimien välillä aina!

Yhdessä olemme enemmän!

Hankkeemme ja etenkin lukiomme Lykky-tiimi eli yhteisöllisyyteen keskittyvä tiimi (jäsenenä lukuvuonna 2022-2023 Sirpa Eriksson, Martti Iso-Möttönen, Aida Saarnijoki, sihteeri Stefan Smirnov ja puheenjohtaja Saara Murto-Heiniö) toimivat hienossa yhteistyössä toisiaan tukien koko opiskeluvuoden 2022-2023.

Kuva, joka posteri koulun tiedeviikkotapahtumasta.

Koko lukio kehittää 2-hankkeen toimijat järjestivät muun muassa tiedetapahtuman helmikuussa, johon lykkyläiset osallistuivat tukitiiminä. Samoin hankkeemme myös tuki Lykyn organisoimia yhteisöllisyyspäiviä vuoden mittaan auttamalla tapahtumien puitteissa ja henkilöiden kohdentamisessa tehtäviin. Oli mahtavaa, että ihmisten positiivinen asenne sai aikaan yhteistyötä ja tukea.

Kuva, jossa lukion opettajia.
Iidesralli 2023 ja opettajat keväässä.

Kuva, jossa infonäyttö, jossa EU-lippu ja tieto Eurooppa-päivän vietosta.

Hankkeemme oli tarvittaessa tukena myös koko lukion yhteisissä tehtävissä rehtorien toiveista ja muissa lukiomme yhteisöllisyyttä nostattavissa tapahtumissa, kuten Eurooppa-päivässä.

Tietysti muistettava on, että hankkeemme yhteistyöverkostossa saimme olla tehdä yhteistyötä  FCLab-lukioiden, Joensuun Tulliportin normaalikoulun ,peruskoulumme FCLabin Mikon ja Tuomon sekä kansainvälisesti myös Reggio Emiliassa sijaitsevan IESS European High Scoolin ja tutkija Sarkion kanssa sekä muiden yhteistyötahojemme (esimerkiksi Martela, ISKU) kanssa. Kiitos kaikille mukana olleille sekä omassa lukiossamme että peruskoulun puolella!

Yhdessä tekeminen on paitsi antoisaa, myös yhteisyyttä – positiivisia yhdessä olon kokemuksia lisäävää yhteisen identiteetin kehittävää toimintaa. Onneksi hankkeemme sai siis olla monessa yhteistyössä mukana!

Kuvat ja teksti: Saara Murto-Heiniö

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi