Terveisiä henkilöstön kehittämispäivästä

Työpajatyöskentelyä kehittämispäivässä

Yksikkömme Pedagogiset ratkaisut ja kulttuurin henkilöstö kokoontui tällä viikolla yhteen kuulemaan ajankohtaisia asioita sekä suunnittelemaan tulevaa.

Digitaalinen tulevaisuutemme -ryhmä esittäytyi ja toteutti nopean ajatusten keruun tulevaisuuden digiosaamisen kehittämisen tarpeista peilaten OKM:n tulevaan digikyvykkyyksien arviointiin. Pienryhmät tuottivat aineistoa yhteiselle valkotaululle. Tarkoitus on hyödyntää työskentelyn tuloksia myöhemmin mm. tutkimustarkoituksissa ja artikkelien kirjoittamisessa.

Päivän aikana paneuduttiin TASO-tavoitteisiin sekä henkilöstökyselyn tuloksiin ja pohdittiin esille nousseita asioita ja kehittämistoimenpiteitä yhdessä.

Lopuksi pohdittiin vielä toimintaryhmittäin, mikä on meille tärkeää ja arvokasta. Jokainen ryhmä valitsi kaksi asiaa, jonka jälkeen muodostettiin uudet sekaryhmät ja kukin kertoi, mitkä kaksi asiaa olivat nousseet toiminnon keskustelussa esille.

Yhteinen kehittämispäivä sai hyvää palautetta osallistujilta. Tärkeää oli kokemus siitä, miten arvokkaana johtajat ja esihenkilöt pitävät jokaisen työpanosta.

Työpajatyöskentelyä kehittämispäivässä.

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *