Tukea työnhakuun -webinaari

Compass

Pohditko työnhakua ja miten kertoisit osaamisestasi? Mietitkö mistä löytää mahdollisuuksia tai miten erottua?
Tule mukaan yliopiston Urapalvelujen järjestämään webinaariin.

Webinaarissa jäsennellään työnhakua itsetuntemuksen, työelämätuntemuksen ja päätöksenteon kautta ja keskitytään työnhakutaitojen vahvistamiseen. Työnhakuasiakirjat ovat edelleen tärkeä osa työnhakua ja koulutuksessa tarkastellaan mikä niissä on olennaista.

Koulutus on sisällöltään yleisluontoinen katsaus työnhaun eri vaiheisiin. Helmi-maaliskuun aikana Urapalvelut järjestää valmennuksia, joissa aiheisiin syvennytään tarkemmin. Seuraa ilmoittelua tuni.fi/urasuunnittelu.

Toteutus

Webinaari pidetään Zoomissa to 11.2.2021 klo 15-16.
Linkki Zoomiin lähetetään koulutuksen ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen verkkolomakkeella. Lomake sisältää taustakysymyksiä koulutuksen suunnittelun tueksi. Voit kertoa lomakkeella etukäteen sinua erityisesti askarruttavista näkökulmista ja nostaa esiin kysymyksiä uraohjaajille. Pyrimme huomioimaan kysymykset esityksessä tai koulutuksen aikana.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu Tampereen yliopiston eri alojen tutkinto-opiskelijoille, joille työnhaun kysymykset ovat ajankohtaisia. Koulutuksessa teemoja lähestytään yleisellä tasolla, erityisesti generalistien näkökulmasta, eli ns. ei tiettyyn ammattiin valmistavien opintojen kautta.

Kouluttajat ja lisätietoa

Kouluttajina toimivat uraohjaajat Reeta Lehmusoksa ja Sini Sirén.
Lisätietoa uraohjaus.tau(a)tuni.fi ja tuni.fi/urasuunnittelu

 

Tervetuloa mukaan!

 

Koulutus on tarkoitettu kaikille Tampereen yliopiston eri alojen opiskelijoille, jotka kokevat koulutuksen kysymykset itselleen ajankohtaisiksi. Koulutus on maksuton, eikä siitä saa lähtökohtaisesti opintopisteitä.