Irti murehtimisesta -ryhmätyöpaja

Photo by Tirachard Kumtanom from Pexels

Huomaatko toistuvasti murehtivasi opiskelutehtäviä ja opintojesi sujuvuutta? Kuluuko aika herkästi huolien vatvomiseen? Pystytkö irrottautumaan ajatuksistasi ja nauttimaan vapaa-ajastasi ilman itsekriittisiä ajatuksia?

Kolmen kerran ryhmätyöpajassa lähestytään teorian, itsenäisten pohdintatehtävien ja kokemuksellisten harjoitusten sekä keskustelun kautta omia huoliajatuksia ja murehtimistaipumusta, sekä näiden vaikutuksia opintoihin ja hyvinvointiin.

Murehtiminen kuormittaa ja tekee aikaansaamisesta tehottomampaa opinnoissa. Kun aikaa kuluu toistuvasti asioiden vatvomiseen ja pyörittelyyn mielessä, vaikeutuu myös vapaalle vaihtaminen ja elämästä nauttiminen.

Ajatusten etäännyttämisen taidot ja psykologinen joustavuus antavat keinoja murehtimistaipumuksen hillitsemiseen. Näitä taitoja opettelemme kolmen kerran pienryhmätyöpajassa. Ryhmä kokoontuu kolmena torstaina 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 13-15 Teamsissä/Zoomissa. Ryhmään mahtuu mukaan 20 opiskelijaa ja osallistujavalinta tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmätyöpajan ohjaavat opintopsykologi Sonja Pelkonen ja opintopsykologiharjoittelija Aino-Maija Kuusela. Työskentelykielenä suomi.

Ryhmätyöpaja on tarkoitettu kaikille Tampereen yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Mukaan voi siis ilmoittautua, olit sitten missä vaiheessa opintojasi tahansa!  Ryhmätyöpaja on osa yliopiston opiskelijoiden ohjausta ja siitä ei saa opintopisteitä.

 

Ilmoittautuminen edellyttää sitoutumista ja mahdollisuutta osallistua kaikille kolmelle kerralle.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT, ryhmä täynnä.  Mukaan mahtuneille lähetetään vahvistusviesti ja osallistumislinkki keskiviikkona 25.11.