Ammatillisen opinto-ohjaajankoulutuksen haku uudistuu TAOKissa!

etäopiskelija kannettavan tietokoneen kanssa

Seuraavassa haussa (3.–19.1.2023) Tampereen ammatilliseen opettajakorkeakouluun opinto-ohjaajat valitaan valintakurssin perusteella.

Valintakurssi on Moodle-pohjainen itsenäisesti suoritettava opintojakso. Kurssi suoritetaan hakuajan päättymisen jälkeen rajattuna aikana. Valintakurssi sisältää monipuolisia aineistoja ja niihin perustuvia tehtäviä. Valintakurssin aineistoja ei julkaista etukäteen.  

Hakijoiden hakukelpoisuus tarkastetaan ja valituksi voivat tulla vain hakukelpoiset hakijat valintakurssin suorittamisen paremmuusjärjestyksessä. 

Tiedotamme tarkemmin valintatavasta ja aikataulusta valintaperusteiden julkistamisen yhteydessä tämän vuoden loppupuolella sekä Opintopolussa että verkkosivuillamme: https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/ammatilliset-opettajankoulutukset  

Valintakurssi on käytössä vain Tampereen ammatillisessa opettajakorkeakoulussa ja vain opinto-ohjaajankoulutuksessa. Muut ammatilliset opettajakorkeakoulut jatkavat nykyisellä valintatavalla, jossa hakupisteitä saa täydennyskoulutuksista ja työkokemuksesta. 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi