Työelämän mahdollisuudet mietinnässä - uratyöpaja valmistuville

Pohditko työelämän mahdollisuuksia? Mietityttääkö, miten tunnistat vahvuuksiasi ja kerrot osaamisestasi? Tuntuvatko työelämän vaatimukset liian suurilta? Miten niihin voisi vastata? Näitä kysymyksiä pohtii moni opiskelija. Tule mukaan monialaiseen uratyöpajaan pysähtymään työelämään siirtymiseen liittyvien kysymysten ääreen ja jakamaan ajatuksia ja kokemuksia!

Etänä järjestettävä työpaja etenee uraohjaajien alustusten sekä harjoitusten ja keskustelujen pohjalta.

Aika: keskiviikkoina 5. ja 12.10.2022 klo 10-11.30
Paikka: Zoom

Ryhmän kohderyhmänä ovat erityisesti opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, mutta työpaja on avoin kaikille. Sisältö on suunnattu generalistialojen opiskelijoille, joiden koulutus ei suoraan tähtää tiettyyn ammattiin, vaan antaa valmiuksia toimia hyvin erilaisissa asiantuntijatehtävissä työelämässä.

Ryhmään otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin työpajassa on paikkoja, maisteriopintojen vaiheessa olevilla on etusija. Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on 8.

Valmistauduthan osallistumaan kummallekin tapaamiskerralle.

Ilmoittauduthan etätyöpajaan ilmoittautumislomakkeella sunnuntaihin 2.10.2022 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään työpajaan tuleville ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa mukaan!

Työpajan vetäjinä uraohjaajat Reeta ja Erika
Lisätietoa: uraohjaus.tau@tuni.fi

Kuva: Jonne Renvall, Tampereen yliopisto / Tampere University