Jaksamista poikkeusaikaan -keskusteluryhmä etätoteutuksena

Etäopiskelun vaatimukset, arjen yksitoikkoisuus ja yksinäisyys sekä epävarmuus tulevasta voivat uuvuttaa ja saada elämän tuntumaan raskaalta. Kaipaisitko ajatusten vaihtoa muiden samalla tavalla kokevien kanssa ja uusia näkökulmia arjen jaksamisen vahvistamiseksi?

Opintopsykologi Hanna Kalliomäen ohjaama viiden kerran vertaisryhmä sisältää ohjattua keskustelua ja kokemusten jakamista sekä ryhmäläisten tarpeista nousevien, arkista jaksamista tukevien teemojen käsittelyä. Tapaamisilla voidaan keskustella esimerkiksi voimavaratekijöiden ja palautumisen lisäämisen keinoista, tunteiden käsittelystä, avuista etäopiskeluun ja itsehavainnoinnin taitojen vahvistamisesta.

Ryhmä toteutuu etänä Teams-sovelluksen kautta seuraavina ajankohtina:
To 15.4. klo 12.30-13.45
Ke 21.4. klo 12.30-13.45
To 29.4. klo 12.30-13.45
To 6.5. klo 12.30-13.45
Ke 12.5. klo 12.30-13.45

Työskentelykielenä on suomi. Ryhmä on tarkoitettu Tampereen yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Mukaan voi siis ilmoittautua, olit sitten missä vaiheessa opintojasi tahansa! Ryhmä on osa yliopiston opiskelijoiden ohjausta ja siitä ei saa opintopisteitä.

Ryhmäläisiltä edellytetään sitoutumista ja lähtökohtaisesti mahdollisuutta osallistua jokaiselle kerralle. Ryhmässä käytetään videoyhteyttä ja osallistujilta odotetaan halukkuutta keskustella omista ajatuksistaan muiden opiskelijoiden kanssa. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Ryhmään otetaan 5-8 osallistujaa. Haku ryhmään on päättynyt 14.4.